8 mars, 2019
Hur man skapar Magnetisk förbindelse
Flockritualerna™ är grunden i att arbeta en häst fri från början utan utrustning, rep, rundcorall eller inskränkningar och är en helt relationsbaserad hästkommunikation genom kroppsspråket.

Flockritual 5: Spegla – (Magnetisk förbindelse)

Hur man bygger en magnetisk förbindelse – hästen matchar dina rörelser som dess ledare

Spegling genom Kompanjonsrörelser är utövandet av den Magnetiska förbindelsen, som fördjupar bandet och tilliten. Denna ritual är ett bra test när du återkopplar med din häst på en daglig basis.

Använd den för att se om hästen har en önskan att sammankoppla och matcha dina rörelser som bevis på att den magnetiska förbindelsen är på plats.

Du kan använda denna flockritual för att aktivera den magnetiska förbindelsen innan du rider och tränar för att skapa ett starkt, sammankopplat partnerskap.

Hästar i naturen går på kompanjonspromenader som roligt tidsfördriv. Om hästen inte vill ge kompanjonsrörelser kan det återställas genom att praktisera de första fem Flockritualerna™ eller den ritual som hästen inte svarar på.

Denna femte ritual skapar Magnetisk förbindelse där hästen är ”limmad” till din sida och speglar dina rörelser i alla gångarter, övergångar etc. Matchande rörelser med hästen vid din sida. Hästen speglar dina rörelser, din energi och dina steg i olika gångarter och tempon. Harmoni i enighet.

Problemlösning: Svårt med sammankoppling, svår att leda, svår att stanna och stå stilla, nervositet, problem med övergångar, fokusproblem, balansproblem

 

SPEGLA – magnetisk förbindelse

-Utövande av den Magnetiska förbindelsen som fördjupar bandet och tilliten

-Skapar starkt sammankopplat partnerskap

-Hästen har en önskan att sammankoppla och matcha dina rörelser

-Hästar i naturen går på kompanjonspromenad som roligt tidsfördriv

-Om hästen inte vill kompanjonspromenera kan återställas genom de första 5 ritualerna eller den ritual hästen inte svarar på

-Är en gåva från hästen, lärs inte in

 

Carolyn Resnick från filmen ”The path of the horse” har personligen hjälpt mig utveckla mitt utbildningsprogram Liberty Dancing® i USA, baserat på dessa ritualer hon lärde sig från vildhästar. Det är ett registrerade varumärke med ensamrätt.

© 2014-2020 Anneli Westlund

All information på denna sida skyddas av upphovsrättslagen.

Relationship-based-art-of-riding

0